divendres, 30 de novembre del 2012

Més música per als canvis de classe

Després d’unes setmanes de prova i de la bona acollida que ha tingut el canvi del timbre per música per indicar els canvis de classe, us informem que estem treballant de nou per ampliar el nostre repertori (de moment disposem d'unes 200 sintonies aproximadament!) i que ja tenim alguns col·laboradors/es que ens estan ajudant.

Aquesta setmana (del 3 al 5 de desembre) les melodies que posarem seran una selecció preparada per uns/es companys/es vostres! El dilluns escoltarem una mostra de música electrònica que ens ha preparat el VÍCTOR ALCÁZAR de 1r de batxillerat i el dimecres sentirem un recull de cançons del pop & rock català més actual que ens han triat l’ANNA PIFARRÉ i la LAURA PURROY. Els dimarts, com sempre, continuarem amb la música clàssica, concretament amb melodies del classicisme (Mozart i Beethoven)... que una mica de cultureta tampoc està malament, no?

Per al final de trimestre continuarem escoltant músiques diverses i, per als darrers dies, també estem preparant un recull de música de Nadal.

Ja ho sabeu, doncs. Si voleu col·laborar aportant més música us poseu en contacte amb els professors Cisco Alamon i Ramon Llanes.

Que la música us acompanyi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada