divendres, 19 d’abril del 2013

Seminari de música 2013

El dijous 18 d'abril vam fer la darrera sessió del Seminari de música que enguany hem coordinat el Lluís Herrera i jo mateix (Ramon Llanes). Finalment han estat 5 sessions amb la intenció de ser un punt de trobada entre el professorat de música de Lleida per tal d’intercanviar experiències, materials, per detectar necessitats formatives o proposar activitats; amb la finalitat d’aconseguir un espai de debat i de coordinació entre tots/es nosaltres.

Enguany hem incidit en els següents aspectes:
a) el coneixement dels fons musicals de la ciutat, a partir de la visita a diverses institucions: IEI (exposició "Música en silenci") i al Museu de Lleida (a partir d'un recorregut musical pel museu amb la guia Esther Balasch)
b) la difusió de la música de músics lleidatans: Pujol (Llegat IEI), Viñes i altres (Arxiu Municipal). Presentació i difusió de les Exposicions didàctiques itinerants sobre Emili Pujol i Ricard Viñes
i c) participar en l’elaboració de les properes audicions didàctiques de la Banda Municipal en col·laboració amb el seu director Amadeu Urrea.


Per celebra-ho, el darrer dia ens vam animar a anar a sopar plegats per tal de compartir amistat i suport en uns moments especialment delicats per a la cultura i l'ensenyament artístic. Gràcies a tothom i fins l'any vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada