divendres, 6 de setembre del 2013

Curs 2013-2014

Hola a tothom!
Un any més, des del bloc de l'àrea de música, volem donar una musical benvinguda a tot l'alumnat i a les seves famílies.

Per començar, us informo d'algunes novetats:
  • Enguany, la professora Roser Galiano, m'ajudarà amb un dels grups de 3r d'ESO mentre que jo continuaré amb la resta de grups de 3r i 1r, la coordinació d'activitats, el grup musical i la tutoria de 3r B.
  •  Recordeu que cada curs té un espai moodle (remodelat!) al qual us hi haureu de subscriure. Els cursos ja estan activats i podeu mirar la primera entrada on es resumeix tot el que explicarem el 1r dia de classe: què farem, com ho farem, com se us avaluarà etc.
  • El curs passat vam crear un nou curs moodle obert a tothom (sense contrasenya) anomenat Repertori musical en el qual hi haurà tot aquell material bàsic per a les interpretacions vocals i instrumentals.
  • Les activitats previstes per aquest curs seran: a 1r d'ESO gaudirem de l'espectacle "Up a up" a càrrec d'Eduard Boleda (al Poliesportiu del centre amb data per determinar) i, amb 3r d'ESO, anirem a l'Auditori (11/02/2014) a veure l'audició "Música de jazz" a càrrec de la Banda Municipal de Lleida (en un espectacle amb el qual hem col·laborat jo mateix i el company Lluís Herrera de l'INS Ronda). Si el pressupost ens arriba, intentarem organitzar alguna altra audició més però...
  • Sobre el grup musical de l'institut: un cop començat el curs, convocarem una reunió oberta a tothom per tal d'explicar-vos com s'organitzarà. Us animeu a cantar i a tocar amb nosaltres?
  • I, finalment,  també estem preparant ja les noves sintonies musicals que ens acompanyaran durant els canvis de classe. Hi voleu participar?

Bon inici de curs a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada