dilluns, 29 de febrer del 2016

Música d'Enric Granados a l'Institut

Aquests darrers dies hem estat preparant nova música per als canvis de classe i els propers dimarts de març (el dia setmanal que dediquem a la música clàssica) escoltarem una selecció de música per a piano del gran compositor Enric Granados. Concretament -i per ordre- escoltarem fragments de l'Epíleg de les Escenes romàntiques, el Vals poètic núm.1, les danses espanyoles:  5 (Andaluza), 4 (Villanesca), 2 (Oriental) i 6 (Rondalla Aragonesa), l'Allegro de concierto, el Vals poètic núm.6 i El Pelele de Goyescas.



A partir d'ara i durant el 3r trimestre recuperarem la música que van preparar el curs passat l'alumnat de música de 4t i de l'optativa de batxillerat (que ara fan 2n), més algunes col·laboracions puntuals com:
  •  la fantàstica selecció sobre David Bowie que ens ha elaborat l'Ester Isern (gràcies altre cop!)
  •  i tres seleccions preparades per l'Aïda Sentís: música electrònica, música tradicional irlandesa -que sonarà per St Patrick's day- i una tria de pop&rock català. Moltes gràcies també!!

Després de revisar i ordenar tota la música acumulada durant els darrers anys, ja tenim unes 750 melodies diferents i, el que és més important, ja ningú se'n recorda de com sonava el timbre!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada