dijous, 1 de setembre del 2016

Inici de curs 2016 - 2017

Hola a tothom!

Un any més, des del blog de l'àrea de música volem donar una musical benvinguda a tota la comunitat educativa de l’INS Manuel de Montsuar. Un curs que comença amb noves il·lusions i amb algunes novetats. Us explico:

- Enguany ens ajudarà altre cop el Xavier Jauset com a professor de dos grups de 1r d’ESO i jo continuaré amb la resta de grups de 1r, 3r i l'optativa de 4t

- Si el curs anterior vam crear el web de flauta per a l'alumnat de 1r, aquest estiu l'he aprofitat per recollir en un sol espai una selecció de material didàctic propi per si pot ser d'interès per a la resta de professorat de música. Són un seguit de recursos diversos que ja havia anat publicant en aquest blog però que ara estan ordenats pels temes que més o menys treballem a la majoria d'instituts del país: llenguatge, veu i instruments, història de la música, cinema, publicictat, so gravat, el musical, músics de Lleida, blues, jazz, rock...).


El podreu consultar només entrant al blog, a la icona que hi ha a la barra lateral:




-Sobre les activitats: farem dos tallers musicals a 1r d’ESO (de percussió africana amb el Jordi Parés i de percussió corporal amb el Santi Serratosa), a 3r dues noves audicions didàctiques sobre la història del blues i una altra sobre el jazz fusion i, a 3r i 4t, anirem a l'Auditori a veure un espectacle sobre la Música de cinema que hem revisat i actualitzat amb el company Lluís Herrera.

A 4t d'ESO també tenim preparada una nova activitat que pensem que pot ser divertida; es tracta d'una gimcana (amb els telèfons mòbils!) que hem elaborat aquest estiu sobre la relació de Lleida amb Enric Granados i que farem durant la tardor. Ja us anirem informant!

- Sobre el grup musical de l'institut: un cop començat el curs, com sempre, convocarem una reunió oberta a tothom a primers d’octubre per tal d’organitzar-ho de la millor manera que puguem. Recordeu que l'horari i la manca de transport fa que ho haguem de fer en algunes hores de l’esbarjo. Us animeu a cantar i a tocar amb nosaltres?

- I, finalment, també prepararem noves sintonies musicals que ens acompanyaran durant els canvis de classe per tal que al nostre institut, la música hi sigui sempre present!

Bon inici de curs a tots i totes!
Ramon Llanes Bordes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada