divendres, 25 de novembre del 2016

Música i Servei Comunitari

Per segon any consecutiu, alumnat de 4t d'ESO ha desenvolupat tasques de Servei Comunitari a l'Escola Sant Jordi dins de l'àmbit musical durant la setmana de Santa Cecília.
El Dídac Peinado (guitarra), la Mar Anglada (piano) i la Marta López (veu i clarinet) han fet dues sessions els dies 22 (tres classes al Parvulari)  i 25 (dues al Cicle Mitjà) en les quals han explicat com són els seus instruments, la seva història i característiques i, sobretot, han interpretat petits exemples musicals en directe.
D'aquesta manera -i amb la col·laboració imprescindible del Gerard Calderó, mestre de música de l'escola- el nostre alumnat ha pogut exposar la seva experiència amb la música i interactuar amb els alumnes de primària els quals els han fet tota mena de preguntes i també els han volgut cantar i ballar ells mateixos algunes cançons!  Visiteu el blog de música de l'escola i llegiu la notícia!
 



Tots tres músics ho han fet molt bé i els nens i les nenes han escoltat amb molta atenció!  Enhorabona a tothom i fins el curs vinent! Visca Santa Cecília, patrona dels músics!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada