diumenge, 14 de maig del 2017

Seminari de música 2016-2017

Com en els darrers cursos, vam acabar el Seminari de música de professors de secundària amb una trobada més lúdica. El proppassat dijous dia 4 de maig vam anar al fantàstic concert del pianista José Menor sobre Granados (un més!) i, posteriorment, vam quedar-nos a fer un entrepà per parlar del proper curs en el qual també caldrà organitzar la IV Jornada de música.


Enguany el seminari ha estat coordinat per la Divina Melé i la Montserrat Raïmat. Nosaltres hi hem aportat el nostre granet de sorra ja que en una de les sessions vam ensenyar a la resta de professorat  la nostra aula de música i algunes pinzellades dels recursos TIC que utilitzem al Montsuar. També vam poder conèixer com treballen la música a l'INS Maria Rubies i vam participar en la Trobada Pedagògica sobre Granados en la qual vam poder veure l'Exposició Granados de Paris a Goya  explicada pel seu comissari, en Joaquim Rabasseda. Després vam escoltar l'interessant diàleg que va mantenir amb el company Lluís Herrera i, al final, jo mateix vaig poder explicar i fer un petit recorregut de la Ruta Granados.
A veure si el proper curs s'anima més professorat i així aconseguim que el Seminari sigui realment un punt trobada i d'intercanvi d'experiències entre tots nosaltres. Bona recta final de curs a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada