dimarts, 28 de novembre del 2017

Servei comunitari al Sant Jordi per Santa Cecília

Per 3r any consecutiu, alumnat de 4t d'ESO (amb la col·laboració imprescindible del David Martín de 1r de batx) ha desenvolupat tasques de Servei Comunitari a l'Escola Sant Jordi dins de l'àmbit musical durant la setmana passada aprofitant la festivitat de Santa Cecília, patrona dels músics.
El David Martín (guitarra), la Marina Hernández (veu i acordió) i les veus de la Paula Vargas i la Maria Rico, han fet dues sessions el dia 24 (per a 1r i 3r de primària) en les quals han explicat una mica com són els seus instruments, la seva història, característiques i, sobretot, han interpretat petits exemples musicals en directe.
D'aquesta manera -i amb la col·laboració del Gerard Calderó, mestre de música de l'escola- el nostre alumnat ha pogut exposar la seva experiència amb la música i interactuar amb els alumnes de primària els quals els han fet tota mena de preguntes!. Visiteu també el blog de música de l'escola Sant Jordi!
  



Tots quatre ho han fet molt bé i els nens i les nenes han escoltat amb molt interès i atenció!  Enhorabona a tothom i fins el curs vinent! Visca Santa Cecília, patrona dels músics!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada