divendres, 9 de febrer del 2018

IV Jornada d'Educació Musical (1)

El proper dissabte 3 de març tindrà lloc la IV Jornada d'Educació musical que enguany porta el nom de Creativitat musical a l'aula  amb tres interessants tallers a càrrec de Josep Manel Vega, Eduard Masdeu i Ma. Jesús Camino (ens fa molta il·lusió que vinguis a Lleida!); a més de ser la cloenda educativa de l'any Granados.

Aquesta trobada està adreçada al professorat de música de tots els nivells educatius i té com a objectiu reflexionar, donar eines, propostes i recursos per aplicar a les nostres aules. La jornada es desenvoluparà a l'Escola Oficial d'Idiomes durant tot el matí de 9 a 14 h amb el següent programa i comptarà amb diverses sorpreses musicals, teatrals i gastronòmiques!


Tot plegat està coordinat per les companyes Cristina Mestre i Montserrat Raïmat: enhorabona per la feina! La inciativa és del Seminari de música del CRP del Segrià, l'organització del Grup de Treball de la Jornada, amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament a Lleida (gràcies al Lluís Herrera) i del Servei Educatiu del Segrià.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada